Werken bij Ping - PingOnline & Ping Media vacatures

Word jij blij van HTML, Javascript, CSS en PHP? Ben je daarnaast creatief, heb je WordPress uitgespeeld en weet je wel het één en ander van design? Mooi! Bij het groeiende PingOnline hebben we ruimte voor een webdeveloper (junior/medior). Een WordPress baas, een programmeerkoning, iemand mét oog voor gebruikerservaring en design. 

Bij PingOnline werk je in een hecht team aan de webapplicaties en websites die wij voor onze klanten ontwikkelen en onderhouden (onder andere het grootste ondernemersforum van Nederland). Je werkt technisch mee aan de achterkant maar ook in het design en de layout. Ook krijg je veel te maken met ons eigen Ping Videoplatform wat door miljoenen gebruikt wordt én hou je onze eigen websites up to date.

Ben je nog niet in alles perfect maar spreekt dit je wel aan? Ook top! Je krijgt een opleidingsbudget van 1000 euro om jezelf te ontwikkelen en behulpzame collega’s! Ook krijg je de vrijheid om te werken aan wat jij heel interessant vindt. Dus, denk je dat we jou wel kunnen gebruiken en wil je werken in een jong team met een grote diversiteit aan taken en uitdagingen, zijn wij de ideale plek.

Vanaf één van de mooiste locaties in Amersfoort bouwen wij aan innovatieve webtoepassingen, waaronder een videoplatform met miljoenen gebruikers.  Werken bij PingOnline biedt veel afwisseling: Wij werken voor zowel grote als kleine bedrijven en merken, nationaal én internationaal, waardoor geen dag bij Ping hetzelfde is. We willen we ons team programmeurs uitbreiden en hebben ruimte voor een: Webdeveloper.

Vanwege de diversiteit in de functie zoeken we een webdeveloper met design skills die graag afwisselend werk doet en in verschillende lagen van een webapplicatie of website werkt. Verder ben je nieuwsgierig naar de laatste technologische ontwikkelingen en ben je nooit uitgeleerd. We laten ons namelijk graag overtuigen om nieuwe technieken toe te passen waar jij enthousiast over bent. We zoeken iemand voor 24 tot 40 uur en zijn flexibel in werktijden.

Aan het werk bij PingOnline als webdeveloper:
We beginnen met een dagstart met het hele team. Iedereen overlegd wat hij gaat doen die week en stelt zijn vragen om samen sterk te beginnen. Voor een site met 10.000 bezoekers per dag werk jij aan een nóg betere gebruikerservaring in overleg met de klant… Je doet een browsertest of jouw responsive code in alle browsers optimaal werkt… Je draait je hand er niet voor om een coole grafiek met data vanuit de database van 1 van onze slimme portals te maken met Javascript… Als laatste werk je aan een visueel sterk mailing design voor gebruikers van ons videoplatform. Oh, en tussendoor belt er een klant en pas je meteen even het logo op zijn WordPress site aan in een SVG. Verder spreek je je collega’s overdag op kantoor of online, zowel voor jouw vragen of hun vragen, of gewoon iets leuks wat iemand beleefd heeft. Je staat er zeker niet alleen voor en we gooien je niet in het diepe!

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een (afgeronde) MBO of HBO opleiding in de juiste richting.
 • Je hebt ervaring in het vak (freelance/ in dienst).
 • Minimaal kennis van: Javascript, HTML, CSS.
 • PHP/MySQL kennis is een pré.
 • Kennis van design, Adobe XD, illustrator en/of photoshop.
 • Je denkt na over user experience.
 • Je kunt WordPress websites (niet o.b.v. standaard thema’s) en plugins ontwikkelen.
 • Je vindt het leuk om zo nu en dan banners en graphics te maken voor websites, socials en mailings.

 

Soliciteer nu direct!

Waar we werken?

Voldoe je aan de bovenstaande beschrijving? Laat het ons weten! Vink je niet alle boxjes af, maar weet je zeker dat je een aanwinst bent voor ons? Stuur dan ook gewoon je CV op!

Hoe ziet dat eruit?
Je eigen werkplek in één van de mooiste kantoren van Amersfoort, een goed salaris inclusief reiskostenvergoeding, pensioen én een kantoorfiets liggen in het verschiet. Ook krijg je 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. En dat is nog niet alles: bij Ping krijg je alle ruimte en kansen om jezelf te ontwikkelen met je eigen opleidingsbudget van maar liefst 1000 euro per jaar! Daar worden we namelijk allemaal beter van.

Ook niet onbelangrijk: we zijn een informeel en groeiend bedrijf, een kleine familie voor overdag. Je kiest bij ons zelf waar je op werkt: Mac of Windows. Verder hebben we regelmatig uitjes (als dit weer mag natuurlijk) of een borrel en mag je proberen onze highscores te verpulveren op onze flipperkast, of arcadekast (als je durft).

Up to the challenge?

Stuur ons je CV met eventueel wat codevoorbeelden naar thomas@pingonline.nl of gebruik het formulier hiernaast! Wil je naar aanleiding van deze vacature meer weten?

Telefoon: 033 46 21 860
E-mail: info@pingonline.nl
Adres:
Zuidsingel 22
3811 HB Amersfoort

  wil je dat we je bellen?
  Wij gebruiken je gegevens alleen voor het terugbellen, nergens anders voor 🙂