Werken bij Ping - PingOnline & Ping Media vacatures

Wil jij leren & meebouwen aan de toekomst van het internet? Dan zoeken wij jou!

MBO / HBO stage: februari 2025 – juni 2025 (periode bespreekbaar)

Vanaf één van de mooiste locaties in Amersfoort bouwen wij aan innovatieve webtoepassingen, waaronder een videoplatform met miljoenen gebruikers.  Stage lopen bij Ping biedt veel afwisseling: Wij werken voor zowel grote als kleine bedrijven en merken, nationaal én internationaal, waardoor geen dag bij Ping hetzelfde is. We werken met een klein team en hebben ruimte voor jou!

Vanwege de diversiteit in de functie zoeken we iemand die graag afwisselend werk doet en in verschillende lagen van een webapplicatie of website werkt. Verder ben je nieuwsgierig naar de laatste technologische ontwikkelingen en ben je nooit uitgeleerd. We laten ons namelijk graag overtuigen om nieuwe technieken toe te passen waar jij enthousiast over bent.

Wie we zoeken?

  • 2e/3e jaars student in Applicatie- en Mediaontwikkelaar MBO
  • of
  • 3e/4e jaars student in richting van een IT/ICT/Informatica opleiding HBO
  • Kennis van: PHP, MYSQL, Javascript, HTML en CSS
  • Heb je kennis van WordPress? Een grafische blik? Met augmented reality gewerkt? Allemaal een pré!
  • Je bent niet allergisch zijn voor honden, we hebben namelijk dagelijks een hond over de vloer

Waar we werken?

Midden in het centrum 🙂

Voldoe je aan de bovenstaande beschrijving? Laat het ons weten! Vink je niet alle boxjes af, maar weet je zeker dat je een aanwinst bent voor ons? Stuur dan ook gewoon je CV op en we kijken of je bij ons stage kunt lopen!

Je eigen werkplek in één van de mooiste kantoren van Amersfoort, een stagevergoeding én een kantoorfiets liggen in het verschiet. En dat is nog niet alles: bij Ping krijg je alle ruimte en kansen om jezelf te ontwikkelen. Daar worden we namelijk allemaal beter van.

Ook niet onbelangrijk: we zijn een informeel en groeiend bedrijf, een kleine familie voor overdag. Je kiest bij ons zelf waar je op werkt: Mac of Windows. Verder hebben we regelmatig uitjes of een borrel en mag je proberen onze highscores te verpulveren op onze flipperkast, of arcadekast (als je durft).

Up to the challenge?

Stuur ons je CV met eventueel wat codevoorbeelden naar thomas@pingonline.nl of gebruik het formulier hiernaast! Wil je naar aanleiding van deze vacature meer weten?

Telefoon: 033 46 21 860

E-mail: info@pingonline.nl

Adres:
Zuidsingel 22
3811 HB Amersfoort

    wil je dat we je bellen?

    Wij gebruiken je gegevens alleen voor het terugbellen, nergens anders voor 🙂