Werken bij Ping - PingOnline & Ping Media vacatures

Wij zijn op zoek naar een stagiaire Mediavormgeving vanaf augustus/september 2024

Motion graphic design in alle vormen en maten, montage & animatie: Bij ons doe je het allemaal. Bij Ping nemen we stagiairs serieus en ben je direct onderdeel van ons team. Ben je ambitieus en klaar om meters te maken voor de grootste merken van Nederland? Dan hebben wij per direct nog een stageplek beschikbaar!

Vanaf één van de mooiste locaties in Amersfoort creëren wij videocontent voor de grootste en bekendste merken van Nederland. Stage lopen bij Ping Media biedt veel afwisseling: Van character animatie tot snel gesneden TV-promo’s. Bij ons leer je het allemaal.

Volg je een grafische opleiding en ben je 3e- of 4e-jaars mbo/hbo student? Ben je mondig en schaam je je niet voor domme vragen? En durf je te falen, maar sta je altijd weer op? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking!

Wie we zoeken?

  • Iemand die een grafische opleiding op MBO/HBO-niveau volgt;
  • Ervaring heeft met Adobe Creative Cloud;
  • Nederlands en Engels spreekt en schrijft;
  • En gezellig aansluit bij de dagelijks verzorgde lunch en zo nu en dan een borrel.
Soliciteer nu direct!

Waar we werken?

Wat wij jou te bieden hebben?

Je eigen werkplek in een inspirerend team van 7 designers en creatives in één van de mooiste kantoren van Amersfoort, een stagevergoeding én een kantoorfiets liggen in het verschiet. En dat is nog niet alles: bij Ping krijg je alle ruimte en kansen om jezelf te ontwikkelen. Daar worden we namelijk allemaal beter van.

Ook niet onbelangrijk: We houden ons uiteraard netjes aan je leerdoelen en vullen alle formulieren voor jouw opleiding met plezier in, maar wij hanteren zelf een andere maatstaf voor stage-succes: Ben je aan het einde van je stage een volwaardig teamlid en zullen we je na je vertrek enorm missen? Dan is je missie geslaagd en zal de deur van ons kantoor altijd voor je open blijven staan!

Voldoe je aan de bovenstaande beschrijving? Laat het ons weten! Vink je niet alle boxjes af, maar weet je zeker dat je een aanwinst bent voor ons? Stuur dan ook gewoon je CV op!
Up to the challenge?

Stuur ons je CV met eventueel wat voorbeelden van je werk naar mischa.brouwer@pingmedia.nl of gebruik het formulier hiernaast! Wil je naar aanleiding van deze stage meer weten?

Telefoon: 033 46 21 390
E-mail: mischa.brouwer@pingmedia.nl
Adres: Zuidsingel 22
3811 HB Amersfoort

    Wil je dat we je bellen?

    Wij gebruiken je gegevens alleen voor het terugbellen, nergens anders voor 🙂