Werken bij Ping - PingOnline & Ping Media vacatures

Bij PingOnline hebben wij ruimte voor een Creatieve Developer. Wat houdt dit in?
Iemand die zowel geniaal is in HTML, Javascript en CSS maar ook oog heeft voor design en vormgeving. Denk dan aan het ontwikkelen van merkidentiteit, maken van UX designs en functionele ontwerpen, photoshoppen. Je kent je programmeertalen en weet visuele ontwerpen om te zetten in code. Je houdt van meedenken en meewerken in verschillende lagen van websites en webapplicaties!

Wie zijn wij?

Vanaf één van de mooiste locaties in Amersfoort bouwen wij aan innovatieve webtoepassingen, waaronder een videoplatform met miljoenen gebruikers. Werken bij PingOnline biedt veel afwisseling: Wij werken voor zowel grote als kleine bedrijven en merken, nationaal én internationaal, waardoor geen dag bij Ping hetzelfde is. We willen we ons team programmeurs uitbreiden en hebben ruimte voor een front-end designer.

Wie ben jij?

Vanwege de diversiteit in de functie zoeken we een front-end designer die graag afwisselend werk doet en in verschillende lagen van een webapplicatie of website werkt. Verder ben je nieuwsgierig naar de laatste technologische ontwikkelingen en ben je nooit uitgeleerd. We laten ons namelijk graag overtuigen om nieuwe technieken toe te passen waar jij enthousiast over bent. We zoeken iemand voor 24 tot 40 uur en zijn flexibel in werktijden.

Wat wij je bieden?

Je eigen werkplek in één van de mooiste kantoren van Amersfoort, een goed salaris inclusief reiskostenvergoeding én een kantoorfiets liggen in het verschiet. Ook krijg je 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. En dat is nog niet alles: bij Ping krijg je alle ruimte en kansen om jezelf te ontwikkelen met je eigen opleidingsbudget. Daar worden we namelijk allemaal beter van.

Ook niet onbelangrijk: we zijn een informeel en groeiend bedrijf, een kleine familie voor overdag. Je kiest bij ons zelf waar je op werkt: Mac of Windows. Verder hebben we regelmatig uitjes (als dit weer mag natuurlijk) of een borrel en mag je proberen onze highscores te verpulveren op onze flipperkast, of arcadekast (als je durft).

Aan het werk bij PingOnline als front-end designer.

We beginnen met een dagstart met het hele team. Iedereen overlegd wat hij gaat doen die week en stelt zijn vragen om samen sterk te beginnen. Voor een site met 10.000 bezoekers per dag werk jij aan een nóg betere gebruikerservaring in overleg met de klant… Je doet een browsertest of jouw responsive code in alle browsers optimaal werkt… Je draait je hand er niet voor om een coole grafiek met data vanuit de database van 1 van onze slimme portals te maken met Javascript… Als laatste werk je aan een visueel sterk mailing design voor gebruikers van ons videoplatform. Oh, en tussendoor belt er een klant en pas je meteen even het logo op zijn WordPress site aan in een SVG. Verder spreek je je collega’s overdag op kantoor of online, zowel voor jouw vragen of hun vragen, of gewoon iets leuks wat iemand beleefd heeft. Je staat er zeker niet alleen voor en we gooien je niet in het diepe!

Jouw profiel?

 • Je beschikt over een (afgeronde) MBO of HBO opleiding in de juiste richting.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het vak (freelance/ in dienst).
 • Minimaal kennis van: Javascript, HTML, CSS
 • PHP/MySQL basiskennis is een pré
 • Kennis van design, Adobe XD, illustrator en/of photoshop.
 • Je denkt na over user experience.
 • Je kunt WordPress websites (niet o.b.v. standaard thema’s) en plugins ontwikkelen.
 • Je vindt het leuk om zo nu en dan banners en graphics te maken voor websites, socials en mailings.
 • Kennis van de Nederlandse & Engelse taal.
Soliciteer nu direct!

Waar we werken?

Up to the challenge?

Mail ons je motivatie + CV. Je kunt mailen naar jessie@pingonline.nl, of gebruik het formulier hiernaast! Wil je ons naar aanleiding van deze vacature telefonisch een paar obligate vragen stellen om op te vallen? Ook goed. Bel dan.

Telefoon: 033 462 1860
E-mail: jessie@pingonline.nl
Adres: Zuidsingel 22
3811 HB Amersfoort

  wil je dat we je bellen?
  Wij gebruiken je gegevens alleen voor het terugbellen, nergens anders voor 🙂