Werken bij Ping - PingOnline & Ping Media vacatures
Vink je de boxjes af? Laat het ons weten! We ontvangen je reactie graag voor 29 november. Voldoe je niet helemaal aan het bovenstaande profiel, maar is het een gemiste kans als we géén kennis met je maken? Ook goed. Verras ons.

Hallo. Wij zijn Ping. Al meer dan 10 jaar creëren en produceren we online videoconcepten en videomarketingcampagnes voor grote nationale en internationale merken. We zijn een expert op het gebied van smart video en produceren een zeer divers en breed scala aan bewegende content. Van gelikte social campagnes tot rechttoe rechtaan uitlegvideo’s, van lineaire tv-programma’s tot interactieve spelvideo’s en van generieke filmpromo’s tot volledig gepersonaliseerde procesvideo’s: We doen het, we kunnen het én we maken het. En nu hebben we ruimte voor iemand zoals jij: Een contentproducer.

Wie zijn wij?

Vanaf één van de mooiste locaties in Amersfoort creëren wij videocontent en campagnes voor de grootste merken van Nederland. Onze stijlen zijn veelzijdig en constant in beweging: van live action, tot interactieve POV video’s en characteranimaties. Daarnaast produceren we TV-promo’s voor diverse nationale en internationale TV-zenders en hebben we een eigen meer camera TV-studio met regie, geschikt voor het opnemen van TV-programma’s en presentaties.

De lat ligt bij ons altijd hoog: Alleen het beste is goed genoeg. We kiezen er daarom bewust voor om te werken met een vast eigen team van zeer kundige en gedreven professionals.

Wie we zoeken?

Als contentproducer ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van onze audiovisuele producties. Je organiseert in samenspraak met ons hoofd productie, of in samenwerking met accountmanagement dat er een team wordt samengesteld, dat de productie wordt gepland en op tijd wordt opgeleverd. Je onderhoudt gedurende dit proces intensief contact met de klant over de voortgang. We zoeken daarom iemand die niet alleen representatief is, maar zich ook thuis voelt in de marketingwereld én ervaring heeft met het audiovisuele productieproces.

Wat is jouw profiel?

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding richting media en/of communicatie
  • Je vindt het leuk om zaken te organiseren en regelen
  • Je bent punctueel en stressbestendig
  • Je hebt affiniteit met film, tv- en of videoproducties
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent ambitieus en wil graag met ons doorgroeien
Soliciteer nu direct!

Waar we werken?

Up to the challenge?

Mail ons je CV én je motivatie. Je kunt mailen naar phaedon.vitsas@pingmedia.nl, of gebruik het formulier hiernaast! Wil je ons naar aanleiding van deze vacature telefonisch een paar obligate vragen stellen om op te vallen? Ook goed.

Telefoon: 06 81 49 55 91
E-mail: phaedon.vitsas@pingmedia.nl
Adres:
Zuidsingel 22
3811 HB Amersfoort

    Wil je dat we je bellen?
    Wij gebruiken je gegevens alleen voor het terugbellen, nergens anders voor 🙂