Werken bij Ping - PingOnline & Ping Media vacatures

Hallo, wij zijn Ping. Wij zijn een toonaangevend bureau gespecialiseerd in interactieve dynamische en gepersonaliseerde videomarketing. En we zijn op zoek naar jou: Een medewerker Sales Support.

Heb jij een scherp oog voor detail en ben jij een kei in het bewaken van afspraken? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw commerciële vaardigheden kunt ontwikkelen en ben je leergierig ingesteld? Dan is deze functie als medewerker Sales Support bij Ping Media wellicht iets voor jou!

Als medewerker Sales Support ben je verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van de afspraken met onze bestaande accounts en ondersteun je de accountmanagers. Je zorgt ervoor dat afspraken op de juiste manier worden vastgelegd en nagekomen en signaleert tijdig eventuele afwijkingen. Daarnaast krijg je de regie over de new business funnel, waarbij je een belangrijke rol speelt in het identificeren van nieuwe kansen en het voorbereiden van nieuwe deals.

Wie zijn wij?

Vanaf één van de mooiste locaties in Amersfoort creëren wij videocontent voor de grootste merken van Nederland. Onze stijlen zijn veelzijdig en constant in beweging: van live action tot animatie, van 3D tot VR: We kunnen het én we maken het allemaal in eigen huis. Daarnaast zijn wij het enige bureau in Nederland dat succesvol de combinatie weet te bieden van creatie, technologie en data. We bieden daarmee een onderscheidend en prijswinnend product.

Wat wij vragen:

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt affiniteit met sales en marketing.
 • Je hebt een scherp oog voor detail en bent in staat om afspraken op een heldere en gestructureerde manier vast te leggen.
 • Je hebt een proactieve houding en denkt graag mee over verbeteringen.
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden en kunt snel en accuraat nieuwe informatie verwerken.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler.

Waar we werken?

Wat wij je te bieden hebben?

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van sales en marketing.
 • Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s.
 • Doorgroeimogelijkheid naar accountmanager.
Ben jij degene die we zoeken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de videomarketing? Stuur dan nu je cv en motivatiebrief en wie weet spreken we elkaar snel!

Up to the challenge?

Mail ons je CV. Je kunt mailen naar susanne.grift@pingmedia.nl, of gebruik het formulier hiernaast! Wil je ons naar aanleiding van deze vacature telefonisch een paar obligate vragen stellen om op te vallen? Ook goed.

Telefoon: 033 46 21 390

E-mail: susanne.grift@pingmedia.nl

Adres: Zuidsingel 22

3811 HB Amersfoort

  Wil je dat we je bellen?

  Wij gebruiken je gegevens alleen voor het terugbellen, nergens anders voor 🙂